Hopp til innhold
Bruk piltastene opp og ned for å navigere forslag.
Gå til hovedhjelpeinnhold

Hvordan holder jeg ansattlistene i Airbnb gjennom jobben automatisk oppdatert?

Airbnb integreres med OneLogin gjennom SCIM (System for Cross-domain Identity Management) for å få oppdateringer om endringer i ansatte i bedriften din. Dette holder kontrollpanelets liste over ansatte oppdatert, uten at du eller en annen administrator i selskapet må oppdatere den manuelt.

For å sette opp denne integrasjonen må du følge trinnene under på en ordinær datamaskin.

Få en tilgangstoken og SCIM-url

For å få en tilgangstoken og SCIM-URL fra OneLogin:

  1. Logg inn på Airbnb-kontoen din og gå tilkontrollpanelet til Airbnb gjennom jobben.
  2. Gå til innstillinger >tilgang, gå til automatisk fjerning av konto og klikk på kom igang.
  3. Bestem hvem som skal være administratoren av organisasjonens OneLogin-konto:
    • Hvis du ikke er en administrator for OneLogin, kan du taste inn administratorens e-postadresse, en e-postadresse med neste steg sendes da til denne adressen
    • Hvis du er en administrator for OneLogin, må du taste inn e-postadressen din slik at en e-post med instruksjoner vil sendes til deg–denne e-posten vil gi en SCIM-URL, en tilgangstoken, og oppsettinstruksjoner

Konfigurer OneLogin

Etter du har mottatt e-posten med en SCIM URL og tilgangstoken:

  1. Logg inn på selskapets OneLogin-konto.
  2. Gå til apper >legg til Apper.
  3. Søk etter "Airbnb gjennom jobben", velg den og klikk deretter på konfigurasjon.
  4. Klikk på lagre for å legge Airbnb gjennom jobben-appen til selskapets apper.

Når du har gjort dette:

  1. Gå til konfigurasjon -fanen.
  2. Kopier og lim inn tilgangstoken fra e-posten du har mottatt inn i SCIM Bearer Token-feltet.
  3. Kopier og lim inn SCIM URL til SCIM Base URL-feltet.
  4. Klikk på aktiver.

Hvis konfigurasjonen er gjennomført riktig endres statusen til aktivert. Klikk lagre.

Deretter, for å konfigurere avsetning av midler:

  1. Klikk på avsetningskontroll.
  2. Aktiver avsetning for Airbnb gjennom jobben
  3. For å aktivere automatiske oppdateringer av kontrollpanelet for nye ansatte, tidligere ansatte og endringer i ansattes informasjon, fjern markeringen av feltene opprett bruker, slett bruker, og oppdater bruker.
  4. Velg å slette når brukere er slettet i OneLogin-alternativet.
  5. Klikk på lagre.

Når brukere er slettet i OneLogin-alternativet:

  • Hvis du velgerå slette: Reiseopplysninger for tidligere ansatte kommer ikke lenger til å vises i kontrollpanelet for Airbnb gjennom jobben. Tidligere ansatte kan heller ikke lenger belaste bedriften din for turene sine.
  • Hvis du velger å ikke gjøre noe: Reiseopplysninger for tidligere ansatte vises fortsatt i kontrollpanelet for Airbnb gjennom jobben, og de kan fortsatt belaste bedriften din for turer hvis du bruker sentralisert fakturering, dette gjelder helt til de fjernes manuelt.

Merk:For opprett bruker, slett bruker, og oppdater bruker kommer det å krysse av boksene til å deaktivere automatiske oppdateringer, noe som betyr at ansattlister må oppdateres manuelt etterhvert som ansatte begynner i eller forlater bedriften din.

Legg til ytterligere opplysninger om ansatte

Du kan også legge ansattes kontaktinformasjon, avdelingsnavn, telefonnummer og annet til kontrollpanelet for Airbnb gjennom jobben ved å legge til disse parametrene iOneLogin. For å gjøre dette:

  1. Gå tilapper > bedriftsapperog søk etter "Airbnb gjennom jobben"-appen.
  2. Velg "Airbnb gjennom jobben"-appen, og klikk på parametre-fanen.
  3. Klikk påkonfigurert av administrator.
  4. For hvert felt du ønsker å inkludere, klikk på parameterraden for å åpne rediger felt-dialogen, der kan du endre standardvalget og velge inkluder i brukeravsetning.

Listen nedenfor inkluderer feltspesifikk informasjon. Merk at den ansattes navn, e-post hos arbeidsgiver og telefonnummer deles automatisk med Airbnb.

Følgende felt har spesifikke standardverdier og krav:

  • Felt:SCIM-brukernavn, standardverdi:vanligvis brukerens e-post,påkrevd:ja (må være en unik verdi).
  • Felt: e-post, standardverdi: ingen, påkrevd:ja.

Følgende felt har ikke en standardverdi og er ikke påkrevd:

  • kostnadssenter
  • avdelingsnummer
  • divisjon
  • ansattnummer
  • organisasjon
  • brukerbilde
  • jobbtelefon

Endring av innstillingene i fremtiden

Slik deaktiverer du automatisk kontofjerning i innstillingene dine etter at du har satt opp kontoen din:

  1. Gå til innstillinger > tilgang.
  2. Rull ned til panelet for automatisk fjerning av konto.
  3. Klikk på ikke tilbakekall tilgang automatisk når ansatte forlater bedriften din.