Hopp til innhold

Prime Location Condo with Balcony in Downtown

Yogender Brukerprofil
Yogender

Prime Location Condo with Balcony in Downtown

2 gjesterEttromsleilighet1 seng1 bad
2 gjester
Ettromsleilighet
1 seng
1 bad
Hele hjemmet
Du får hele selveierleilighet for deg selv.
Innsjekking uten vert
Sjekk inn selv med tastelåsen.
Skinnende rent
3 gjester sa at dette stedet var skinnende rent.
Erfaren vert
Yogender har 318 anmeldelser for andre steder.

Fasiliteter

Heis
Wifi
Kjøkken
Laptop-vennlig arbeidsområde

Soveordninger

Fellesarealer
1 queen-size seng,1 sofa

Tilgjengelighet

Heis

Tilgjengelighet

Anmeldelser

7 anmeldelser
Innsjekking
4,6
Beliggenhet
4,4
Kommunikasjon
4,3
Raske svar
4
Skinnende rent
3
Antoine Brukerprofil
Antoine
november 2019
Studio condo by maple leaf gardens, a bit noisy, but otherwise a simple condo in a central location
Mikayla Brukerprofil
Mikayla
oktober 2019
I would not stay here again. The host had great response time, but didn’t seem to really know about the parking rates. When we arrived, there were fruit flies, scuff marks all over the walls, the towels were linty and dingey, the microwave handle was broken off, and immediately…
Leslie Brukerprofil
Leslie
september 2019
Small space but perfect for two! In a great location, walking distance of some great Toronto staples!
Cody Brukerprofil
Cody
desember 2019
Pretty bare bones. Bed is rock hard, so worth noting that before booking.
John Brukerprofil
John
desember 2019
Very nice. Great host.
Santana Brukerprofil
Santana
november 2019
Stayed here for a week with my boyfriend because we wanted to get out of our small town for a change. It was the best location for staying downtown for the price. The pictures shown are exactly in real life. Loved the (Hidden by Airbnb) chrome cast that was accessible. Would…
Derrick Brukerprofil
Derrick
september 2019
the apartment is a great place across the street from maple leaf gardens. I am not sure how experienced the host is, but he should be taking a little lesson in good business practices. the cost is really good. But I knew something was off when I asked for an early check in,…
Yogender Brukerprofil
Svar fra Yogender:
Hi Derrick Thank you for your review, You requested for early Checkin that’s why you were asked for early checkin fee but as you did not Checkin early so that fee was not ever paid by you, so I don’t know what are you trying to say when you did not pay that. You did not leave the…
september 2019

Denne verten har 318 anmeldelser fra andre eiendommer

Se andre anmeldelser

Verten er Yogender

Toronto, CanadaRegistrerte seg april 2017
Yogender Brukerprofil
325 Anmeldelser
Bekreftet
Språk: English, Hindi, Punjabi
Svarprosent: 100%
Svartid: innen en time
Kommuniser alltid gjennom AirbnbFor å beskytte betalingen din, overfør aldri penger eller kommuniser utenfor Airbnb-nettsiden eller appen.

Nabolaget

Ting å huske på

Innsjekking: Etter 16:00
Utsjekking: 11:00
Innsjekking uten vert med tastatur
Innsjekking
Etter 16:00
Utsjekking
11:00

Husregler

  • Ikke røyking
  • Ingen kjæledyr
  • Ingen fester eller arrangementer

Kanselleringer