Hopp til innhold

Angels on the corner 2

Julianna er en superhost.
Julianna

Angels on the corner 2

Privat rom i bed and breakfast
1 gjest1 soverom1 seng1,5 delte bad
1 gjest
1 soverom
1 seng
1,5 delte bad
Julianna er en Superhost
Superhoster er erfarne verter med høy rangering, som er opptatt av å sørge for at gjestene deres får flotte opphold.
Bra beliggenhet
100 % av de siste gjestene ga lokasjonen en 5-stjerners vurdering.
Bra innsjekkingsopplevelse
100 % av de siste gjestene ga innsjekkingsprosessen en 5-stjerners vurdering.

The location is very central to Denver, the mountains, airport, eateries and within walking distance to the rec center and restraunts. The home is very spacious and the The dining room is where you will be having breakfast. It is open and spacious and has one of a kind artwork from a local artist. Call now to make reservations at Angelsonthe corner. 720-793-7933

Fasiliteter

Gratis parkering på stedet
Wifi
Kjøkken
Frokost

Soveordninger

Soverom 1
1 queen-size seng

Tilgjengelighet

Anmeldelser

4 anmeldelser
Nøyaktighet
5,0
Kommunikasjon
5,0
Beliggenhet
5,0
Fantastisk gjestfrihet
3
James Brukerprofil
James
oktober 2019
It felt as if I was going to my own home every day. I highly recommend this place. To me, she doesn't charge enough.
Zakiyyah Brukerprofil
Zakiyyah
september 2019
Julianna is a great host. The room we occupied was downstairs which allows for a nice amount of privacy even though you have access to 99% of the house (the other 1% being Julianna’s room for obvious reasons). If ever I’m back in Colorado, I’ll definitely book my stay with her.
Noah Brukerprofil
Noah
august 2019
Good value for the price. Downstairs is good when it's hot outside. Close to gas stations and supermarket, couple of miles from the highway.
Julianna Brukerprofil
Svar fra Julianna:
Noah, is right, that is being changed I have had the new one for sometime and cant replace it by myself. I tried. A former stayer died her hair blue. That will be taken care of. I have a friend coming this weekend to help. Julianna
august 2019
Aristotle Brukerprofil
Aristotle
september 2018
Juliana was a fantastic host! very cheerful, hospitable, kind, and welcoming. The place was extremely beautiful, and incredibly private! really enjoyed my stay!

Denne verten har 3 anmeldelser fra andre eiendommer

Se andre anmeldelser

Verten er Julianna

Northglenn, ColoradoRegistrerte seg mai 2018
Julianna Brukerprofil
7 Anmeldelser
Bekreftet
Julianna er en SuperhostSuperhoster er erfarne verter med høy rangering, som er opptatt av å sørge for at gjestene deres får flotte opphold.
I am a writer who enjoys blogging and writing children's books. I use to be into acting when I was younger. I have two daughters who are fully grown. My main goal is to move somewhere warm but until then I am sharing my home with travelers.
Språk: English
Svarprosent: 100%
Svartid: innen noen få timer
Kommuniser alltid gjennom AirbnbFor å beskytte betalingen din, overfør aldri penger eller kommuniser utenfor Airbnb-nettsiden eller appen.

Nabolaget

Ting å huske på

Innsjekking: 11:00 - 22:00
Utsjekking: 14:00
Innsjekking
11:00 - 22:00
Utsjekking
14:00

Husregler

  • Ikke egnet for barn og spedbarn
  • Ikke røyking
  • Ingen kjæledyr
  • Ingen fester eller arrangementer

Kanselleringer