Naviger fremover for å få tilgang til foreslåtte resultater

    Fjern, deaktiver eller sett annonsen på pause

    Hvis du vil slutte å motta nye reservasjoner og fjerne annonsen din fra søkeresultater, har du flere alternativer. Administrer annonsen din på en måte som passer for deg.

    • Sett den på pause i en bestemt tidsperiode (så lenge eller så kort du vil!).
    • Fjern den til du er klar til å motta reservasjoner igjen.
    • Deaktiver den hvis du ikke lenger er vertskap for stedet ditt (alle bekreftede reservasjoner må være fullført).

    Hvis du setter annonsen på pause eller fjerner den, kommer du fortsatt til å være vertskap for gjester med bekreftede reservasjoner.

    Sette på pause

    Slik setter du annonsen din på pause og skjuler den fra søkeresultatene i en bestemt tidsperiode:

    1. Gå til Annonser og velg den ønskede annonsen
    2. Undergrunnleggende informasjon om utleiestedet, går du tilAnnonsestatus og klikker på Rediger
    3. Klikk på Pause, og velg start- og sluttdatoer
    4. Klikk på Lagre

    Midlertidig fjerning av annonse

    Slik fjerner du annonsen din fra søkeresultatene på ubestemt tid:

    1. Gå til Annonser og velg den ønskede annonsen.
    2. Under Grunnleggende informasjon om utleiestedet går du til Annonsestatus og klikker på Rediger.
    3. Klikk på Ikke annonsert og velg årsaken til at du fjerner annonsen.
    4. Klikk på Skjul annonse.

    Permanent deaktivering

    Gjør følgende for å deaktivere annonsen din permanent:

    1. Gå til Annonser og velg den ønskede annonsen.
    2. Under Grunnleggende informasjon om utleiestedet går du til Annonsestatus og klikker på Rediger.
    3. Klikk på Deaktiver og velg årsaken til at du deaktiverer.
    4. Klikk på Deaktiver.

    Husk at deaktivering av annonsen ikke påvirker anmeldelser fra gjestene dine eller anmeldelser du selv har skrevet – de er fortsatt synlige på offentlige profiler.

    Fikk du hjelpen du trengte?

    Relaterte artikler