Hopp til innhold
Bruk piltastene opp og ned for å navigere forslag.
Gå til hovedhjelpeinnhold

Hvordan fjerner jeg noen fra mitt Airbnb gjennom jobben-program?

For å fjerne en ansatt fra ditt Airbnb gjennom jobben-program:

  1. Logg inn på Airbnb-kontoen din og gå til kontrollpanelet for Airbnb gjennom jobben
  2. Legg til navnet på en ansatt i søkefeltet, eller se gjennom listen over ansatte i kontrollpanelet
  3. Når du finner den ansatte du ønsker å fjerne, klikk på navnet
  4. Klikk på Fjern bruker
  5. Når du blir bedt om å bekrefte valget ditt, klikk påBekreft

Å fjerne en tidligere ansatt

Hvis en tidligere ansatt med en ubekreftet e-postadresse ikke har aktive jobbreiser, kan du umiddelbart fjerne dem fra ditt Airbnb gjennom jobben-program.

  1. Logg deg inn på din Airbnb-konto og gå til kontrollpanelet for Airbnb gjennom jobben
  2. Klikk på varslingsikonet i navigasjonsfeltet
  3. Under seksjon for Ventende ansatte-forespørsler klikk påUbekreftede ansatte
  4. Finn den ansatte du ønsker å fjerne og klikk Fjern
  5. Fra varslingsmeldingen på profilsiden deres, klikk på den tilpassede Fjern-knappen
  6. Fra bekreftelsesmeldingen som dukker opp, klikk på Fjern
  7. Den reisende vil umiddelbart bli fjernet fra selskapets program

Hvis de har en aktiv jobbreise bestilt med en personlig betalingsmetode:

  1. Finn den ansatte ved å følge trinnene 1-4 ovenfor
  2. Klikk på Gjennomgå tur
  3. Fra reiseplanen kan du klikke på koblingen for å se gjennom turen på profilsiden til den reisende
  4. For å fjerne den reisende fra selskapets program, klikk på Be om å fjerne-knappen
  5. Legg til en merknad på kanselleringsforespørselen, klikk deretter Send forespørsel

Vårt felleskapsstøtteteam vil kontakte deg når de har gjennomgått kanselleringsforespørselen din. Kanselleringen er underlagt utleiestedets kanselleringsvilkår.

Hvis de har en aktiv jobbreise bestilt med en bedriftsbetalingsmåte, finn ut mer om å kansellere turen og fjerne dem fra programmet.