Naviger fremover for å få tilgang til foreslåtte resultater

    Hvordan deaktiverer eller sletter jeg kontoen min?

    Du kan deaktivere kontoen midlertidig og reaktivere den senere, eller du kan slette den permanent.

    Slik deaktiverer du kontoen din

    Du må logge inn på kontoen din på en datamaskin eller i en nettleser (ikke i Airbnb-appen) for å deaktivere kontoen din. Du kan gjøre dette selv ved å gå til Administrer personopplysningene dine.

    Når du deaktiverer kontoen din

    • skjules profilen din
    • skjules annonsene dine hvis du er vert
    • kan noen opplysninger, for eksempel anmeldelsene dine, forbli synlige for andre
    • beholder vi kontoopplysningene dine slik at du kan reaktivere kontoen på et senere tidspunkt

    Hvis du ønsker å reaktivere kontoen, må du kontakte oss.

    Hvis du er vert og vil deaktivere en annonse i stedet for selve kontoen din, kan du finne ut hvordan her.

    Slik sletter du kontoen din

    Hvis du vil avslutte og slette kontoen din for godt, kan du gjøre dette selv ved å gå til Administrer personopplysningene dine.

    Når du sletter kontoen din

    • bekrefter identiteten din av sikkerhetshensyn før vi godtar forespørselen om sletting
    • slettes personopplysningene permanent når forespørselen din har blitt behandlet, bortsett fra visse opplysninger vi er lovpålagt, eller har tillatelse til, å beholde som beskrevet i retningslinjene for personvern

    Når kontoen din har blitt slettet, kan du ikke reaktivere den eller gjenopprette personopplysninger eller få tilgang på nytt. Hvis du ønsker å ta i bruk Airbnb på et senere tidspunkt, må du opprette en ny konto. Hvis du har spørsmål om utøvelse av personvernrettigheter, kan du finne ut mer her.

    Merk: Andre retningslinjer og prosedyrer gjelder for brukere som er bosatt i Fastlands-Kina.

    Fikk du hjelpen du trengte?

    Relaterte artikler