Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Deaktivering eller sletting av kontoen din

Vi vil nødig at du forlater oss, men hvis du har bestemt deg for å forlate Airbnb, har du et par alternativer. Du kan deaktivere kontoen midlertidig, noe som gjør at du kan reaktivere den senere, eller så kan du slette den permanent.

For å sende en forespørsel om en av delene går du til Administrer dataene dine fra en nettleser (ikke Airbnb-appen).

Dette skjer videre

Deaktivering av konto

Dette skjer når du deaktiverer kontoen din:

  • Profilen din skjules.
  • Annonsene dine skjules hvis du er vertskap.
  • Noen opplysninger, for eksempel anmeldelser, kan forbli synlige for andre.
  • Airbnb beholder kontoopplysningene dine slik at du kan aktivere kontoen igjen på et senere tidspunkt.

Du trenger bare å kontakte oss for å reaktivere kontoen.

Hvis du er vert, har du også muligheten til å deaktivere en annonse uten å deaktivere hele kontoen din.

Sletting av konto

Dette skjer når du avslutter og sletter kontoen din for godt:

  • Vi bekrefter identiteten din av sikkerhetshensyn før vi godtar forespørselen.
  • Når forespørselen din har blitt behandlet, slettes personopplysningene permanent, bortsett fra visse opplysninger som vi er lovpålagt, eller har tillatelse til, å beholde, som beskrevet i retningslinjene for personvern.

Når kontoen din har blitt slettet, kan du ikke reaktivere den eller gjenopprette personopplysninger eller få tilgang på nytt. Du må opprette en ny konto hvis du vil bruke Airbnb på et senere tidspunkt. Les mer om hvordan du utøver personvernrettighetene dine.

Merk: Andre retningslinjer og prosedyrer gjelder for brukere i Fastlands-Kina. Kontakt oss for mer info.

Var denne artikkelen til hjelp?

Relaterte artikler

Få hjelp med reservasjonene, kontoen og mer.
Logg inn eller registrer deg