Hopp til innhold
Gå til hovedhjelpeinnhold

Hvordan forhåndsgodkjenner jeg en gjest?

Når du sender en forhåndsgodkjenning, gir du gjesten 24 timer til å bekrefte reservasjonen uten at noe annen handling kreves av deg.

Du bør bare gi forhåndsgodkjenning dersom du er klar for å bekrefte en reservasjon. Dersom en gjest bestiller stedet ditt innen 24 timer, vil reservasjonen automatisk bli bekreftet.

For å forhåndsgodkjenne en gjest:

  1. Gå til Inbox på airbnb.com
  2. Åpne samtaletråden med gjesten din
  3. Klikk på Forhåndsgodkjenn
  4. Hvis du forhåndsgodkjenner flere gjester for de samme datoene, la hver gjest vite at det finnes andre som er interessert i å bestille

Det finnes et par ting du bør vite om forhåndsgodkjenninger:

  • Utleiestedet ditt sin kalender vil være merket som tilgjengelig når du forhåndsgodkjenner en gjest.
  • Du kan tilby flere gjester forhåndsgodkjenning for de samme datoene. I det stedet er tatt, vil andre gjester automatisk få beskjed.
  • Gjester har 24 timer på å akseptere din forhåndsgodkjenning før den utløper.
  • Når en forhåndsgodkjenning er utløpt, vil gjesten måtte sende en ny henvendelse eller forespørsel for å kunne bestille. Den nye henvendelsen eller forespørselen vil fremdeles reflektere prisen i den opprinnelige forhåndsgodkjenningen. Du vil måtte trekke tilbake din opprinnelige forhåndsgodkjennelse for at nye priser skal reflekteres.
  • Forhåndsgodkjennelser overstyrer ikke dine reservasjonskrav.

Trekke tilbake en forhåndsgodkjennelse

Dersom en gjest ikke har akseptert en forhåndsgodkjennelse og din situasjon har endret seg, kan du trekke tilbake en forhåndsgodkjennelse. For øyeblikket kan du bare trekke tilbale en forhåndsgodkjennelse fra en stasjonær datamaskin.

For å trekke tilbake en forhåndsgodkjennelse:

  1. Gå til Innboks på airbnb.com
  2. Åpne samtaletråden med gjesten
  3. Klikk påTrekk tilbake forhåndsgodkjennelse

>Hvorfor kan jeg ikke sende en forhåndsgodkjennelse?

Dersom muligheten til å forhåndsgodkjenne en gjest ikke er synlig, betyr det at kalenderen din er blokkert for hele eller deler av den perioden gjesten ønsket å reservere.

For å gi forhåndsgodkjennelse, rediger kalenderen din for å reflektere at utleiestedet ditt er tilgjengelig.