Hopp til innhold
Naviger fremover for å få tilgang til foreslåtte resultater

    Hvorfor skal jeg betale og kommunisere direkte gjennom Airbnb?

    Ved å betale og kommunisere gjennom Airbnb er du beskyttet i henhold til tjenestevilkårene, betalingsvilkårene, kansellerings- og refusjonsreglene våre, vertsgarantien og vertskapsforsikringen vår, samt andre sikkerhetstiltak. Det gjør det også enkelt å finne og bruke viktige reservasjonsopplysninger som utleiestedets adresse, reiseplanen, innsjekkingsopplysninger og annen nyttig informasjon. Vi kan ikke sørge for disse fordelene hvis reservasjonen din ikke er bestilt og betalt direkte gjennom Airbnb.

    Hvis du betaler eller kommuniserer utenfor Airbnb, er det også vanskeligere for oss å beskytte informasjonen din, og du utsetter deg for større risiko for svindel og andre sikkerhetsproblemer, som for eksempel phishing.

    Vi kan gjennomgå, skanne eller analysere meldingene dine på Airbnb-plattformen som angitt i retningslinjene våre for personvern. I tillegg kan vi blokkere meldinger fra å bli sendt, eller kreve at tekst fjernes fra meldinger når vi oppdager ord eller tall som kan inneholde kontaktinformasjon eller referanser til andre områder, blant annet eksterne lenker.

    Rapporter mistenkelige meldinger

    Betal aldri for reservasjonen din utenfor Airbnb. Hvis noen ber deg om å betale for en reservasjon utenfor betalingssystemet på nettstedet vårt, eller du tror noen prøver å sende deg lenker til et falskt Airbnb-nettsted, fortell oss om det i dette skjemaet og rapporter meldingen.

    Hvis du ikke betalte verten gjennom Airbnb (for eksempel via bankoverføring), kan du ha betalt for en falsk reservasjon. Gi oss beskjed umiddelbart for å få hjelp.

    Hvis du er usikker, kan du undersøke om reservasjonen ble bestilt gjennom Airbnb.

    Rapportere en melding:

    1. Gå til dine meldinger på airbnb.com og klikk på samtalen med den mistenkelige meldingen
    2.  I meldingen klikk på flagg  -ikonet 
    3.  Velg årsaken til at du rapporterer denne personen, og klikk deretter på neste
    4.  Hvis du også ønsker å blokkere all kommunikasjon med denne personen, klikk på ja, blokker nå
    Fikk du hjelpen du trengte?

    Relaterte artikler