Hopp til innhold
Naviger fremover for å få tilgang til foreslåtte resultater

    Hvordan leser og sender jeg meldinger?

    Meldingsformidling på Airbnb starter når en gjest sender en henvendelse eller reservasjonsforespørsel. Etter dette vises alle meldinger knyttet til henvendelsen eller reservasjonsforespørselen i innboksen din.

    Du må være pålogget Airbnb-kontoen din for å lese eller sende meldinger, og du kan bare sende 25 meldinger innenfor en tidsperiode på 24 timer.

    Slik kan du lese og sende meldinger

    1. Gå til Meldinger.
    2. Klikk på en samtaletråd for å lese eksisterende meldinger eller sende en ny.

    Slik fjerner du en melding fra innboksen

    1. Gå til Meldinger.
    2. Åpne samtaletråden du vil arkivere.
    3. Hold musepekeren over arkiveringsikonet nær toppen av siden og klikk på Arkiver.
    4. For å lese en melding du har arkivert, klikker du på nedtrekksmenyen over meldingene og velger Arkiverte samtaler.

    Mer du trenger å vite

    Når du klikker på en melding, kan du lese samtalen. Du finner også følgende informasjon i panelet Opplysninger:

    • En lenke til brukerens profil inklusive antall anmeldelser, verifikasjoner og beskrivelse.
    • Reservasjons- og betalingsopplysninger, for eksempel forespurt dato, antall gjester og oversikt over prisinformasjon.
    • Hendelser, for eksempel reservasjonsbekreftelser, forhåndsgodkjenninger og spesialtilbud som noteres i samtalenes tidslinjener.
    • Hvis du er vertskap, kan du finne ut mer om hvordan du administrerer meldingene fra gjester.

    Merk: Hvis en melding gjør at du føler deg ukomfortabel eller noen prøver å få deg til å betale utenom Airbnb, klikker du på flaggikonet ved siden av den for å opplyse oss om dette. Husk at denne funksjonen bare er tilgjengelig på Airbnbs nettside, og ikke i appen.

    Fikk du hjelpen du trengte?

    Relaterte artikler