Hopp til innhold
Gå til hovedhjelpeinnhold

Hvordan kan jeg se og sende meldinger?

Meldinger på Airbnb starter når en gjest gjør en forespørsel eller reservasjonsforespørsel. Etterpå vil alle meldinger knyttet til denne forespørslene eller reservasjonen vises i innboksen din.

For å vise eller sende en melding

  1. Gå til Meldinger
  2. Velg Reise eller Vertskap
  3. Klikk på en samtale for å se gamle meldinger eller send en ny

For å lese en melding du slettet, klikk på rullegardinmenyen over meldingene dine og velg Arkivert

Hvis en melding gjør deg usikker eller noen prøver å få deg til å betale utenfor Airbnb, klikk på flaggikonet ved siden av for å melde fra til oss.

Meldingstråder

Når du klikker på en melding, kan du se samtalen og også følgende informasjonen:

  • Vert eller gjest profiler inkludert antall anmeldelser, verifikasjoner og beskrivelser.
  • Reservasjon og betalingsdetaljer slik som dato for forespørsel, antall gjester og prisangivelser.
  • Hendelser som reservasjonsbekreftelser, pregodtakelser og spesialtilbud er notert i tidslinjen for samtalene.
  • Hvis det kreves noen handling fra deg, vil du se det pekepinnen på toppen av siden, over samtalen. Gjester kan gjøre bestillingshenvendelser eller reservasjonsforespørsler, og verter vil kunne godta eller avslå forespørsler.
  • Verter vil se hva gjesten betaler og hva de vil tjene. De vil også kunne se et øyeblikksbilde av kalenderen sin.